10 redenen waarom je Bassrulers niet mag missen


In onze ogen moet Bassrulers een festival zijn voor liefhebbers en door liefhebbers. Dus organiseren we regelmatig meetings met onze trouwe Bassrulers Diehards! We vroegen ze o.a. waarom JIJ Bassrulers dit jaar niet mag missen.

 

ALLE MUZIEKSTIJLEN AANWEZIG: dit jaar pakken we uit met maar liefst 6 area’s, die elk een heel eigen karakter krijgen door onze hostingpartners. Door deze diversiteit komt iedere bezoeker aan zijn trekken. Van de Raw area van RSU en de Beukbunker XL van The Vizitor voor de hardheads, tot het toegankelijke Smiley Freestyle-paradijs van Pat B. En van terug in de tijd met Early Rave en Early Hardstyle, tot de gloednieuwe Next Gen Euphoric Hardstyle stage. Check hier de volledige line-up.

VROEG IN HET FESTIVALSEIZOEN: ben je de winter ook al beu? En kun je wel een opkikkertje gebruiken? Wegdromen van een heerlijk zonnetje, een lekker koud drankje bestellen bij de buitenbar en dan rustig van area naar area slenteren. Genieten van knallende beats uit de speakers, maar ook plezier maken met vrienden en al die oude bekenden die je eindelijk weer tegenkomt. Even jezelf resetten en lekker losgaan, maar ook lekker chillen en al die voorbijkomende mensen checken! Kun je ook niet wachten? Wij kunnen de tijd niet vooruitzetten, maar zijn wel de ideale opwarmer op 25 mei, voordat het seizoen in juni echt losbarst.

3e PLAATS HARDER STLYES AWARD VAN FESTIVALCHART: onlangs zijn we in deze publieksverkiezing op het podium geëindigd tussen o.a. Intents en Defqon.1. En we zijn de eerste om te zeggen we heel erg verrast waren en heus niet te vergelijken zijn met deze megafestivals. Voor de dikste line-ups en vetste mainstages moet je absoluut daar zijn. Maar blijkbaar maakten we toch iets los bij onze bezoekers afgelopen jaar. We proberen niet een kleine kopie te zijn van zo’n mega event. Want laten we eerlijk zijn, als kleiner festival kun je dat toch nooit evenaren. Wij willen intiem zijn, een ontmoetingsplaats voor oude bekenden en focussen ons op muzikale vernieuwing.

MUZIKALE VERNIEUWING: samen met onze hostingpartners proberen we ieder jaar een ideale mix te creëren van artiesten die nu booming zijn en de nieuwe generatie veelbelovende dj's. Vooral in de RAW area hebben we samen met Raw Style United een verfrissende line-up samengesteld met o.a. Rooler, Regain vs Neroz, Rejecta en Killshot live, maar ook met een Spoontech Showcase en met oudgediende Adaro die weer helemaal op de weg terug is.

BASSSTREET: als je vorig jaar op Bassrulers was kon je het niet missen. De Bass Street, het kloppende hart van het festivalterrein, die alle area’s met elkaar verbindt. Maar ook een ontmoetingsplaats om te chillen of om heerlijk rond te lopen en als het ware te flaneren zoals je doet op de Boulevard van je favoriete vakantiebestemming.

INTIEME SFEER: doordat wij ons niet willen meten met de grote festivals blijven wij klein en intiem! Dus geen halve marathon afleggen met kilo's zand in je Nikes voor je bij de volgende area bent. Bezoekers omschrijven Bassrulers daarom altijd als ongedwongen en mega gezellig! Zelfs tussen het beuken door kunnen we dus spreken van gezelligheid!

DE BEUKBUNKER XL: vorig jaar barste de Uptempo area uit zijn voegen, daarom wordt de area dit jaar 3x zo groot gemaakt! Ook krijgt de line-up een flinke upgrade. De ingrediënten blijven hetzelfde: een XXL soundsystem en een industrieel ijzeren karkas! Deze area gaat door merg en been!

ODE AAN DE LEGENDARISCHE CLUBS:  we hebben de complete scene zien veranderen in de afgelopen 12 jaar. Onder het mom van Bigger, Bolder, Better is er echt heel veel beter geworden. Door de massaliteit is er in onze ogen echter 1 ding langzaam verloren gegaan: het oldschool gevoel van saamhorigheid en verbondenheid van de legendarische clubs. En juist dat willen wij koesteren. Door een intiem terrein, maar ook door een ode aan de muziek clubs van toen met de Early Rave/ Millennium area van dj Yves en de gloednieuwe Classics area met Jump en Early Hardstyle.

IDEALE PRIJS/KWALITEITSVERHOUDING: dit was een veel genoemd punt toen we onze bezoekers laatst om hun mening vroegen. Je scoort bij ons al een early bird ticket voor € 25,00 ex fee. Wij kiezen bewust niet voor over de top mainstages. Wij gaan voor dikke soundsystems, vette muziek en een intieme beleving. En dat voor een betaalbare prijs!

BEREIKBAARHEID: Sinds de verhuizing naar Steenbergen is de ligging ideaal. Het festivalterrein ligt 2 km van de A4. De bus vanaf station Bergen op Zoom stopt letterlijk voor onze poort. En je parkeert letterlijk voor de deur. We doen ook niet mee aan die woekerprijzen voor parkeren tegenwoordig. Bij ons sta je gegarandeerd heel de dag geparkeerd voor slechts € 5,00

Bestel hier je tickets!

© 2019 Bassrulers Outdoor