HOME   II   AGENDA   II   CONCEPT   II   MULTIMEDIA   II   CONTACT

“You can’t help falling in love with the nineties!”. Zeker niet na het bezoeken van "Hit the 90’s". Waan je terug in de tijd dat je elke week vol spanning uitkeek naar de nieuwe avonturen van de Baywatch lifeguards, terwijl Super Mario en Duckhunt de games waren die je gespeeld moest hebben op je gloednieuwe Nintendo!

Hit the 90's staat geheel in het teken van de 90’s! Dat betekent een avond lang de lekkerste eurohouse, de dikste r&b beats en de meest onvergetelijke classics. En wat te denken van die typische happy hardcore klappers! Alle stijlen worden naadloos aan elkaar geregen door dj’s Erik 2K en Mellow Martinez.

Erik 2K was afgelopen jaren actief in het Ultimate 90’s dj team en trad op met o.a. 2 Brothers on the 4th Floor, Dune, Mental Theo en The Sunclub.
Samen met Mellow Martinez vormt hij nu een ingespeeld team die de bezoekers een vlammende en variërende set voorschotelt.

Om de totaalbeleving compleet te maken verzorgt VJ Massiv de visuals. Zowel de kenmerkende clips, films, reclames en videaogames komen over het scherm. Kortom, een heleboel "ow ja!"-momenten en je voelt je gelijk weer een stuk jonger!

Herbeleef de 90’s en “Let the beat control your body”!

Concept: 2K Music l info@2k-music.nl