fbpx

Reserveer

BOEKINGSFORMULIER

Geef via het formulier aan waar en wanneer je graag wilt suppen. Hieronder en op onze Facebookpagina vind je ook al reeds geplande lessen en tours waarvoor je je kunt inschrijven.

Reserveren of vrijblijvend informeren?

Onderstaand formulier is bedoeld voor het maken van reserveringen. Na het invullen van het formulier ontvang je per mail een bevestiging, of indien er geen plaats meer is een voorstel wanneer het wel mogelijk is. Liever eerst vrijblijvend informeren? Stuur dan een appje naar 0655775933 of een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Last minute suppen:
Wil je vandaag of morgen suppen en ben je benieuwd of er nog voldoende plaats beschikbaar is? Dan kun je ook eerst een appje sturen naar 0655775933

Buiten de planning:
* Privélessen vanaf 1 persoon of groepslessen vanaf 4 personen kunnen ook aangevraagd worden buiten onderstaande planning om!
* Voor groepsuitjes kun je ook contact opnemen voor een voorstel / arrangement op maat.
* Wil je op een datum verder in de toekomst komen suppen? Vul het formulier in en we komen er z.s.m. op terug.

Nog vragen? Lees onze FAQ

Wetsuits:
Het is mogelijk om wetsuits bij te huren voor 5 euro per stuk (vanaf maat 152 t/m XXL). Vooral in het voorjaar is dit aan te raden indien je nog geen / weinig ervaring hebt. Je hebt de wetsuits niet zozeer op de SUP nodig, maar als je in het water valt beschermen ze wel perfect tegen het dan nog koude water.

Lees hier de deelnemersvoorwaarden

Check de planning voor de exacte starttijden per locatie
De minimumleeftijd is 10 jaar of 1.40m . Kinderen jonger dan 10 jaar mogen gratis mee op het board bij een volwassene
Bij te huren voor 5 euro per stuk (152, 164, XS, S, M, L, XL, XXL)


Lees hier alles over onze Deelnemersvoorwaarden & Privacyverklaring

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2021 Catalina SUP