fbpx

SUP, Solex/E-chopper en lunch

Ontdek Tholen over land en vanaf het water. En geniet tussendoor van een heerlijke lunch bij Brasserie De Deu-Braek. Dit arrangement biedt het beste van 2 werelden. Eerst heerlijk toeren op een ouderwetse Solex of een e-chopper langs eindeloze dijken, uitgestrekte polders, door leuke dorpjes en natuurlijk langs het water over één van de vele buitendijkse fietspaden. Daarna een heerlijke lunch bij de brasserie (dit arrangement is evt ook te boeken in combinatie met een bbq). En dan onder begeleiding van een gecertificeerde SUP-instructeur het water op. We starten op het strandje en maken dan een tochtje over de Krabbenkreek. Bij laag water meren we aan op één van de zandbanken en genieten we van het uitzicht over de Oosterschelde.Wij bieden dit arrangement aan in samenwerking met Brasserie de Deu-Braek en Solexverhuur Tholen.

INFO:
3 uur Solexen en 1:15u suppen. Volgorde van de activiteiten is in onderling overleg te bepalen
Omkleden is mogelijk bij de brasserie

LOCATIE: St-Annaland

PRIJS: € 68,00 p.p. met Solex / € 70,50 p.p. incl E-Harlie
lunch is exclusief drankjes

BOEKEN:
Elke woensdag en zaterdag vanaf 4 personen
Alle dagen als groepsarrangement vanaf 10 personen

Reserveer direct via ons directe arrangement aanvraagformulier

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP