fbpx

VrijgezellenfeestOp zoek naar een actief maar toch ontspannen vrijgezellenuitje/feest ? Dan is suppen altijd een goed idee! Het is sportief, laagdrempelig en een garantie voor een hoop voorpret!

Want wie gaat er zeker in het water vallen? We zorgen voor een leuke combinatie van leren suppen en enkele uitdagende opdrachten op de SUP met de garantie dat niemand droog van het SUP-board afstapt :)


Dit jaar hebben we het aantal boards flink uitgebreid en zijn er mogelijkheden voor groepen tot ca 20 personen. Zowel voor kleine als grote groepen kunnen we een mooi arrangement samenstellen. De vrijgezellenactiviteit is namelijk ook uit te breiden met een hapje en een drankje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke barbeque of High Wine achteraf? Of heerlijk genieten van verse sushi?

We werken hiervoor samen met een aantal horecagelegenheden in de regio. Ook kunnen er nog andere activiteiten toegevoegd worden aan het suppen. Een rondje op de Solex, een stukje kanovaren, een bootcamp, het kan allemaal! Natuurlijk is het ook prima als jullie zelf aanvullende activiteiten willen toevoegen.

Vanaf 6 personen

Kosten:
basic: € 23,00 p.p. (1:15u)
fun: € 26,00 p.p. (1:30u)
introductie en tour: € 28,00 (1:45u)
Vanaf 10 personen mag de vrijgezel gratis mee!

Deze activiteit is ook te combineren met een hapje/drankje en/of een andere activiteit. Check hier de arrangementen


 

 
Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP