fbpx

Sup & Sup Polo


Waterpolo, maar dan op de sup! Dat is fun op het water en zeker ook in het water! Een uitdagend groepsspel, waarbij teams tegen elkaar spelen. Vind je balans en scoor!

Op zoek naar een origineel en nieuw groepsuitje? Sup polo is een letterlijke verfrissende nieuwe game op het water. Met speciale peddels kun je niet alleen peddelen maar ook de bal naar elkaar overspelen en scoren!

De activiteit bestaat uit 2 delen: eerst nemen we de basis van het suppen door en maken we een klein toertje om te oefenen. Als we het suppen eenmaal onder de knie hebben delen we de teams in en gaan we Sup Polo spelen. Om de teams te onderscheiden hebben we rode en blauwe peddels en ook rode en blauwe teamshirts.

Let op:
- We passen de activiteit altijd aan aan het niveau. Kan iedereen al suppen en wil je wat langer polo spelen, dan kan dat natuurlijk!
- Sup Polo kan gespeeld worden in teams van 4 of 5 personen. Bij grotere groepen maken we er een toernooitje van.
- Idealiter spelen we met doeltjes. Maar dit hangt af van de locatie. Indien de doeltjes niet geplaatst kunnen we worden spelen we met 2 'catchers' die aan de achterlijn staan. Het team kan dan punten scoren door zijn / haar catcher te bereiken.
- Wetuits kunnen bijgehuurd worden.


Vanaf 8 personen

Kosten:
8 tot 12 personen: € 29,00 p.p. (1:45u)
13 tot 24 personen: € 27,00
vanaf 25 personen: op aanvraag

Deze activiteit is ook te combineren met een hapje/drankje en/of een andere activiteit. Check hier de arrangementen


 

 
Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP