fbpx

Oesterdam (Bergsediepsluis)

De kom van de Bergsediepsluis aan de Oesterdam is niet alleen gezellig druk in de zomer, maar is ook een ideale beschutte plek om je eerste SUP-ervaring op te doen!

De Oesterdam op grens van Zeeland en Brabant is dan ook onze "vaste supspot" waar we veelvuldig te vinden zijn voor suplessen, maar ook voor losse verhuur van supboards. Je vindt ons op de grasweide in de buurt van de eetkraampjes. We kunnen hier heel makkelijk via het strandje het water op. Hier doen we eerst wat basisoefeningen. Daarna maken we een toertje langs de boeien, waar je van dichtbij de mosselkweek hangcultuur kunt bekijken. Vanaf hier heb je ook een geweldig uitzicht over de Oosterschelde en op het strandje en op de Thoolse kustlijn.

Lestijden:
Bekijk op onze reserveringspagina de planning.
Vanaf 5 personen kun je in overleg ook een eigen groepsles/arrangement boeken op een door jullie zelf gekozen datum en tijdstip. Je kunt dan een aanvraag doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tours en lessen zijn altijd onder begeleiding van een gecertificeerde Sup-instructeur.

Overige informatie
navigatieadres:
Gortzakweg, Tholen
Parkeren: er is voldoende gratis parkeergelegenheid
Voorzieningen: openbare toiletten
Horeca: diverse eetkraampjes

Vanaf de Oesterdam bieden we diverse opties aan:

Introductieles

sup introductieles in Zeeland of in West Brabant
In onze introductieles leggen we kort de basis uit en gaan we direct het water op om te oefenen. Klinkt goed toch? Of toch nog een beetje bang om in het water te vallen? Don't worry! We hebben zogenaamde "allround SUP-boards". Deze zijn ideaal voor beginners. Deze planken zijn iets breder en bieden daardoor extra stabiliteit.

De lessen zijn altijd in kleine groepjes van 4 tot 8 deelnemers, dus er is altijd genoeg persoonlijke coaching om snel de basis onder de knie te krijgen. De introductieles duurt 1 uur en 15 minuten en kan eventueel nog verlengd worden tot 1 uur en 45 minuten om nog even vrij te toeren / oefenen. En dit alles al vanaf slechts 20 euro per persoon.
Lees snel verder

Huur je eigen SUP-board

sup huren in zeeland of west brabant
Heb je al enige ervaring met suppen? Of heb je net je introductieles gehad en wil je gelijk nog een paar uur lekker zelf oefenen en touren? Dan kun je bij ons ook een SUP-setje huren waarmee je zelf het water op kunt. Onder het kopje Reservering vind je onze planning en kun je bekijken waar je welke dag kunt suppen. Je kunt dan gelijk het kant-en-klare opgeblazen SUP-board meenemen.
Lees snel verder

Schrijf je in voor één van onze tours

sunset sup tour op Tholen of in West Brabant
Suppen verveelt nooit! Maar het zijn de bijzondere tripjes die altijd in je geheugen gegrift staan. De Oesterdam is de perfecte spot voor een Sunset sup tour. We peddelen vanaf het strandje letterlijk de sunset tegemoet met de kustlijn van Zeeland op de achtergrond.
Lees snel verder

Groepsuitje / arrangement

Sup groepsuitje op Tholen of in Steenbergen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met de vriendengroep of je sportteam? Of een origineel personeelsuitje waarin je fun en teambuilding wilt combineren? Dan is suppen altijd een goed idee! Het is sportief, laagdrempelig en een garantie voor een hoop voorpret! Want wie gaat er zeker in het water vallen? En wie durft alle behendigheidsoefeningen aan?

Dit jaar hebben we het aantal boards flink uitgebreid, zodat we zowel voor kleine als grote groepen van 8 tot 80 deelnemers een mooi arrangement samen kunnen stellen. Het arrangement is ook uit te breiden met een hapje en een drankje.
Lees snel verder

Wil je graag binnenkort komen suppen?
Bekijk dan op onze reserveringspagina wanneer we op de Oesterdam bij Tholen te vinden zijn.

 

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP