fbpx

Bergen op Zoom (Boulevard)

Je kunt in Bergen op Zoom niet alleen heerlijk chillen aan het stadsstrand aan de Boulevard, maar nu ook lekker cruisen over de Binnenschelde.

Vooral in het voorjaar is het een leuke opstaplocatie. In de zomermaanden is er vaak blauwalg in de Binnenschelde, dus dan is dit zeker voor beginners helaas een minder geschikte locatie. Een goed alternatief is dan om te starten vanaf De Oesterdam. Net als bij de Binnenschelde is het hier gezellig druk en de kom langs de dam is een prima beschutte plaats om het suppen onder de knie te krijgen.

Lestijden:
Bekijk op onze reserveringspagina de planning. (er zijn geen vaste lessen vanaf deze locatie)
Vanaf 5 personen kun je ook een eigen groepsles/arrangement boeken vanaf € 20,00 p.p. op een door jullie zelf gekozen datum en tijdstip

Overige informatie
navigatieadres:
De Boulevard Noord, Bergen op Zoom
Parkeren: er is voldoende gratis parkeergelegenheid
Voorzieningen: geen
Horeca: diverse strandtentjes

Introductieles

sup introductieles in Zeeland of in West Brabant
In onze introductieles leggen we kort de basis uit en gaan we direct het water op om te oefenen. Klinkt goed toch? Of toch nog een beetje bang om in het water te vallen? Don't worry! We hebben zogenaamde "allround SUP-boards". Deze zijn ideaal voor beginners. Deze planken zijn iets breder en bieden daardoor extra stabiliteit.

De lessen zijn altijd in kleine groepjes van 4 tot 8 deelnemers, dus er is altijd genoeg persoonlijke coaching om snel de basis onder de knie te krijgen. De introductieles duurt 1 uur en 15 minuten en kan eventueel nog verlengd worden tot 1 uur en 45 minuten om nog even vrij te toeren / oefenen. En dit alles al vanaf slechts 20 euro per persoon.
Lees snel verder

Huur je eigen SUP-board

sup huren in zeeland of west brabant
Heb je al enige ervaring met suppen? Of heb je net je introductieles gehad en wil je gelijk nog een paar uur lekker zelf oefenen en touren? Dan kun je bij ons ook een SUP-setje huren waarmee je zelf het water op kunt. Onder het kopje Reservering vind je onze planning en kun je bekijken waar je welke dag kunt suppen. Je kunt dan gelijk het kant-en-klare opgeblazen SUP-board meenemen.
Lees snel verder

Groepsuitje / arrangement

Sup groepsuitje op Tholen of in Steenbergen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met de vriendengroep of je sportteam? Of een origineel personeelsuitje waarin je fun en teambuilding wilt combineren? Dan is suppen altijd een goed idee! Het is sportief, laagdrempelig en een garantie voor een hoop voorpret! Want wie gaat er zeker in het water vallen? En wie durft alle behendigheidsoefeningen aan?

Dit jaar hebben we het aantal boards flink uitgebreid, zodat we zowel voor kleine als grote groepen een mooi arrangement samen kunnen stellen. Het arrangement is ook uit te breiden met een hapje en een drankje.
Lees snel verder

Wil je graag binnenkort komen suppen?
Bekijk dan op onze reserveringspagina wanneer we in Bergen op Zoom te vinden zijn.
Een leuk alternatief is om te starten vanaf De Oesterdam.

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP