fbpx

Stavenisse (haven)


De pittoreske haven van Stavenisse met de molen op de achtergrond is een ansichtkaart op zich! En jij vormt het middelpunt cruisend op je SUP-board!

De pittoreske haven van Stavenisse met de molen op de achtergrond is een ansichtkaart op zich! En jij vormt het middelpunt cruisend op je SUP-board! 

De haven is een ideale locatie om je introductieles te starten. Er is voldoende ruimte en het water is heel rustig, zodat je eerst rustig kunt wennen en de basistechniek kunt oefenen, voordat we een toertje over de Oosterschelde gaan maken.

Lestijden:
Bekijk op onze reserveringspagina de planning.
Vanaf 5 personen kun je in overleg ook een eigen groepsles/arrangement boeken op een door jullie zelf gekozen datum en tijdstip. Je kunt dan een aanvraag doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige informatie
navigatieadres: 
Spuihaven, Stavenisse
Parkeren: er is voldoende gratis parkeergelegenheid
Voorzieningen: geen
Horeca: 't Pakhuys met heerlijk uitzicht op de haven
Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP