fbpx

BN / De Stem: Tips van de Thuisblijvers

Eventorganisator Erik Scherpenisse (39) uit Sint Maartensdijk heeft al zijn events, waaronder de festivals Bassrulers en Steenbergen moeten annuleren. Hij richtte zich op zijn andere passie en maakte afgelopen zomer een kickstart met zijn SUP-school Catalina SUP.

1. The Kindness Diaries l SERIE
In deze Netflix-serie reist Leon Logothetis zonder geld in een oude Volkswagen Kever van Alaska naar Argentinië. Hij is afhankelijk van de goedheid en giften van de mensen die hij onderweg ontmoet. Zijn levensinstelling en de bijzondere mensen die hij ontmoet gaven me een positieve vibe. Ook kwamen er warme herinneringen boven omdat hij reisde door landen waar ik zelf gebackpackt heb, zoals Nicaragua en Panama.

2. Nationaal Park Oosterschelde l NATUUR
Toen al mijn werk wegviel ben ik heel veel gaan wandelen en fietsen. Al snel begonnen mijn gedachten weer te borrelen tijdens die tochten. En werkte ik het wilde idee om een SUP-school te starten binnen 2 weken uit tot een concreet plan. In natuurpark De Pluimpot kun je heerlijk wandelen, terwijl je op Tholen ook prachtig buitendijks kunt fietsen langs de Oosterschelde.

3. Camperen l DOEN
Een paar jaar geleden kocht ik een oud campertje. Ik werd verliefd op deze vrije manier van reizen. Vorig jaar maakte Corona de wereld een stuk kleiner, maar juist met de camper ontdekte ik ook dichtbij de mooiste afgelegen plekjes in De Veluwe en in de heuvels van Zuid Limburg. Deze basic manier van reizen, het vele buitenzijn en het uitzetten van WiFi geeft me een ultiem gevoel van vrijheid.

4. Reis rond de wereld in je beste jaren l BOEK
De onderliggende boodschap is dat we vaak onze uitgaven koppelen aan onze inkomsten. Meer verdienen leidt tot (overmatig) consumptiegedrag, waardoor we tot ons pensioen vooral aan het werken zijn om materialisme te bekostigen. Daardoor zijn we geneigd onze dromen steeds maar uit te stellen of onhaalbaar te achten. Juist een ‘tussenpensioen’ kan je zoveel nieuwe energie en inzichten geven. En voorkomen dat je de passie in je werk verliest.

5. Hank Williams l MUZIEK
Tijdens het zien van “Walk the Line”, de film over het leven van Johnny Cash, raakte ik in de ban van de muziek maar vooral ook van de Memphis en Nashville-scene op dat moment. Zo kwam ik ook op het spoor van Hank Williams sr wiens muziek net zo meeslepend was als zijn korte rock ’n roll-leven. Heerlijk om zijn LP’s af te spelen op een regenachtige zondagmorgen.

Reserveer direct

Reviews

M Stoutjesdijk
"SUP-er" relaxt om met een groep het water op te gaan, maar ook leuk wanneer je individueel kennis wil maken met suppen. Na een korte instructie, ga je al snel het water op en geniet je niet alleen van het uitzicht en de rust, maar ben je ook in beweging. Na een eerste SUP ervaring bij Catalina SUP, volgden al snel een tweede en derde sessie.

Josien Mathlener
leuk om samen en individueel te doen. Lichaam en geest worden er blij van. En je krijgt op een heel relaxte manier les. Top!

Helen de Viet
Super toffe sup lessen, goeie planken van fanatic, leuke opstapplaatsen... en mega flexibel. Aanrader!

Katja Druncks
Erg fijne instructies gehad en een gezellige tocht Zo leuk dat ik dit jaar voor een eigen SUB ga maar als het mogelijk is toch nog wel een keer ga aansluiten bij een tochtje

Perry Potappel
Gisteren een leuke sup les gehad. Een groepje jongeren vanuit een jeugdzorg instelling heeft er ontzettend van genoten. Bedankt voor het geduld waarmee de les gegeven is, echt top!

Vera de Wit
hele leuke sup-les gehad op de Steenbergse Vliet! op naar de vervolgles 

Roxanne de Crom
Erg leuk zonder en met hond. Relaxte sfeer en duidelijke instructies

Irene Groenendijk
Leuk om zo in groepsverband te doen. Prettig, sympathiek.

Michael Koolen
Hele leuke ervaring en gaan zeker voor een herhaling !!
   

Laat ook een review achter op:
♥ Tripadvisor
♥ onze Facebookpagina

© 2023 Catalina SUP